0.00
0
screenshot.52 - Τάσεις Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/2021
Τάσεις Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020/2021

WESTERN STYLE
Οι επιρροές από την Άγρια Δύση είναι ξεκάθαρες και τη φετινή σεζόν, γεγονός που κατατάσσει τις καουμπόικες μπότες στις πρώτες λίστες των επιλογών μας. Η αλήθεια είναι ότι χαρίζουν μ΄ έναν ιδιαίτερο τρόπο έντονο στιλ στις εμφανίσεις μας και μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα. Φορέστε το τζιν σας είτε μέσα από τις μπότες είτε από πάνω και  δημιουργήστε απλούς συνδυασμού. Το classic blue jeans  μαζί μ’ ένα λευκό πουκάμισο ταιριάζουν απόλυτα στο western look σας.

Blog post 021(1) - Τάσεις Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/2021
AΡΒΥΛΑΚΙΑ
Το στιλ στις μπότες που δεν κάνει διακρίσεις. Τα σχέδιά τους είναι πολλά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, κοψίματα και μήκη. Γι’ αυτόν τον λόγο και οι περισσότερες γυναίκες έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην κατοχή τους. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνετε υπέροχες. Επιλέξτε να τις συνδυάσετε μ΄ ένα straight leg jeans για να υπάρχει αρμονία στη σιλουέτα σας.

1(1) - Τάσεις Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/2021

LOAFERS
Το φθινόπωρο έχουμε πολλές επιλογές στον κόσμο των υποδημάτων. Μία από τις πιο δημοφιλείς για τη φετινή σεζόν είναι τα loafers. Αυτά τα sophisticated designs μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα στιλ παντελονιών και, γιατί όχι, ακόμα και με φούστες και φορέματα. Το μαύρο και το καφέ είναι οι πιο συχνές προτάσεις, καθώς χαρίζουν ευελιξία και πρακτικότητα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και σχέδια σε πιο έντονα χρώματα ή με μοτίβα, τα οποία θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας.

Blog post 022(1) - Τάσεις Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/2021